Nieuwe en actuele negende druk van ‘Solliciteren via LinkedIn’

Solliciteren via LinkedIn BUTTONSinds het verschijnen in november 2009 is ‘Solliciteren via LinkedIn’ het best verkochte sollicitatieboek van Nederland. Wij, de auteurs Aaltje Vincent & Jacco Valkenburg, zijn blij zo veel werkzoekers op weg te helpen naar nieuw werk! We zijn er ook trots op en werken er hard aan om iedere nieuwe druk geheel actueel te maken.

De zojuist verschenen negende druk is maart 2013 geheel door ons geactualiseerd. De belangrijkste en prachtige nieuwe aanpassing van LinkedIn is dat je nu je profiel kunt ‘pimpen’ met presentaties, artikelen, documenten, filmpjes et cetera. Je doet dit door op het vierkantje te klikken en een url toe te voegen. Tevens is het vanaf nu mogelijk om Vaardigheden te Endorsen (complimenteren). Over het belang van Endorsements versus aanbevelingen verscheen op Intermediair.nl ‘7 tips van headhunters om endorsements slim te gebruiken’.

Ook beschrijven we uitgebreid hoe LinkedIn Signal slim gebruikt kan worden voor het ‘heet van de naald’ vinden van verborgen vacatures in Updates. Meer daarover vind je in het blog “Vind verborgen vacatures in de updates van 200 miljoen LinkedIn gebruikers“.

De onderdelen Evenementen / Events en Antwoorden / Answers tref je niet meer aan, daar deze niet meer in gebruik zijn.

Auteur: Aaltje Vincent

Bestseller auteur 80.000 verkocht. Ik deel over Jobmarketing 3.0, netwerken, LinkedIn én #solliciteren. Loopbaanpro CMI-C. Trainer & Spreker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.