Trainingen & workshops

De workshop van de auteurs, Aaltje Vincent & Jacco Valkenburg, van het boek “Solliciteren via LinkedIn“! Hoor alles van deze specialisten over het inzetten van uw netwerk, de laatste ontwikkelingen in online sociale netwerken en veel aanvullende tips over solliciteren.

Ontdek welke kanalen u kunt gebruiken om uw ideale baan te vinden. Op een manier dat vaak vele malen effectiever is dan de klassieke communicatiemiddelen in recruitment. Na afloop van deze training bent u klaar om uw netwerk, Jobboards, en Werving- en Selectie bureaus effectiever in te zetten.

In de workshop zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Meest effectieve wervingskanalen
  • Introductie Online sociale netwerken
  • Hoe vind ik een baan via LinkedIn? 10 manieren
  • Bespreking van enkele LinkedIn tools aangevuld met handige tips
  • Voor- en nadelen van werving & selectiebureaus
  • Voor- en nadelen van vacaturesites

Doelgroep:
Loopbaanadviseurs, jobcoaches, mobiliteits adviseurs, outplacement consultants, carriere coaches, banenzoekers, ZZP’ers, interim managers en freelancers

In-house loopbaanadvies trainingen kunnen een creatief, flexibel alternatief zijn voor open inschrijving cursussen, die tijd en geld kunnen besparen. Daarnaast biedt het voordeel dat de dag volledig geconcentreerd is op de individuele deelnemers, aandachtsgebied of onderneming. Wij nemen de tijd om een goed begrip te verkrijgen van de huidige situatie en de training af te stemmen opdat de gewenste situatie bereikt wordt. Hiermee zorgen we ervoor dat de resultaten optimaal zijn.

Voor meer informatie over LinkedIn workshops kunt u contact opnemen met Jacco Valkenburg op 06-2825 7098 of Aaltje Vincent 06-3044 6827. De prijzen van in-company trainingen en opleidingen zijn op verzoek beschikbaar.