Nieuwe 16e druk van ‘Solliciteren via LinkedIn’ nu verkrijgbaar (editie 2019)

LinkedIn kent geen geschiedenis van grote wijzigingen in functionaliteiten maar wel het bijna jaarlijks veranderen van de website layout. Omdat de 15e druk uit 2016 uitverkocht raakte, en er veel vraag naar bleef, hebben we het boek ‘Solliciteren via LinkedIn’ weer geheel actueel gemaakt.

Wat zijn de wijzigingen? In de zestiende druk (10 jaar na de eerste druk!) heeft het LinkedIn-profiel, de groepen en het zoeken naar vacatures een aantal updates gekregen.

Daarnaast is het zoeken naar Content weer terug van weggeweest en daar zijn we erg blij mee! Ook hebben we nieuwe cijfers opgenomen. LinkedIn wordt nu door meer dan 80% (!) van de gehele beroepsbevolking gebruikt.

De 16e editie van het boek is nu verkrijgbaar in de betere boekhandel of online te bestellen via onder andere Managementboek.nl. Het is tevens als eBook (of iBook in de iTunes Store) te koop.

Veel leesplezier en succes met netwerken!

Auteur: Jacco Valkenburg

Een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur, waaronder Recruitment 3.0. Met zijn bedrijf Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Maersk, Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Tevens is hij trainer en eigenaar van Recruiter University.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.