LinkedIn Answers / Antwoorden verdwijnt per 31 januari 2013

Na LinkedIn Events wordt nu het volgende product beëindigd. LinkedIn Answers (in het Nederlands Antwoorden), het vraag en antwoord forum op LinkedIn, stopt op 31 januari. Dit is een teken dat de dienst niet veel gebruikt werd en deze wijziging past tevens in de lange termijn visie van LinkedIn om de website eenvoudiger en gebruiksvriendelijker te maken.

LinkedIn Antwoorden

In de tussentijd kun je vragen en antwoorden delen op LinkedIn op de volgende manieren:

  1. Vragen en antwoorden delen met gelijkgestemde professionals in een van de 1,5 miljoen groepen
  2. Stel of beantwoord een vraag via status updates aan je netwerk
  3. Start een Poll en krijg directe feedback

Let op! Alle informatie die je ooit op het LinkedIn Answers forum hebt gezet zal op 31 januari 2013 verwijderd worden. Wees dus snel als je bepaalde informatie wilt bewaren.

Goede alternatieven voor dit online Q&A forums zijn Quora of enigszins vergelijkbare diensten zoals 3form Free Knowledge Exchange, Naver Knowledge iN en Yahoo! Answers.

Auteur: Jacco Valkenburg

Een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur, waaronder Recruitment 3.0. Met zijn bedrijf Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Maersk, Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Tevens is hij trainer en eigenaar van Recruiter University.

3 gedachten aan “LinkedIn Answers / Antwoorden verdwijnt per 31 januari 2013”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.