LinkedIn Events / Evenementen verdwijnt per 26 november 2012

Op maandag 26 november zal LinkedIn afscheid nemen van de LinkedIn Events functie. Dit is een populaire app bij sommige gebruikers, maar “het nemen van de moeilijke beslissing om een aantal functies terug te trekken heeft als doel om beter onze inspanningen te investeren in andere LinkedIn producten”.

Jammer want het gaf mooi inzicht in de evenementen waar je relaties op LinkedIn naar toe gaan. Zo kwam je nog eens bij interessante bijeenkomsten en ontmoet je eerder personen buiten je eigen umfeld. Goede alternatieven zijn Facebook Events, Google Pus Events en Eventbrite.

Auteur: Jacco Valkenburg

Een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur, waaronder Recruitment 3.0. Met zijn bedrijf Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Maersk, Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Tevens is hij trainer en eigenaar van Recruiter University.

10 gedachten aan “LinkedIn Events / Evenementen verdwijnt per 26 november 2012”

  1. Ik heb de afgelopen jaren dankzij LinkediN Events veel bijeenkomsten, beurzen, workshops e.d. gevonden en bezocht. Het zal voor mij een groot gemis zijn en een zoekplaatje worden. Iemand een alternatief voor een overzicht zoals Events die geeft/gaf?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.