Social News: start je werkdag met LinkedIn Today

LinkedIn lanceerde een nieuw product  vorige week: LinkedIn Today (https://www.linkedin.com/today). LinkedIn Today levert dagelijks nieuws op maat omdat deze gebaseerd is op wat je connecties en branchegenoten aan het lezen en delen zijn. Volgens Liz Reaves Walker van LinkedIn, “Goed geïnformeerd zijn en op de hoogte blijven van vaknieuws is belangrijk voor iedere professional, denken wij bij LinkedIn. Met al het nieuws websites, blogs, tweets en nieuwsbrieven die er zijn, kan dit erg tijdrovend zijn en het is steeds moeilijker om erachter te komen wat echt belangrijk is bij het lezen van nieuws op meerdere bronnen. ” LinkedIn Today belooft dit vaknieuws te brengen.

Deze video van LinkedIn geeft een korte introductie:

LinkedIn Today heeft veel aandacht gekregen online want het is in potentie een grote bron van sociale nieuws. En het platform dat er in slaagt om het beste ‘Social News’ te brengen heeft het vermogen om zeer belangrijk te worden in de (nabije) toekomst. Dat LinkedIn een gooi doet naar deze zeer gewilde functionaliteit is dan ook niet vreemd en het feit dat het dit product lanceert als onderdeel van hun iPhone app onderstreept nogmaals dat men hier veel waarde aan hecht. Immers, veel professionals lezen nieuws onderweg, en willen een eenvoudige manier hebben om op elk gewenst moment het top vaknieuws van de dag te volgen, waar ze ook zijn.

Maar wat denk je? Maakt LinkedIn de belofte waar om het meest relevante sociale nieuws te leveren?

Auteur: Jacco Valkenburg

Een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur, waaronder Recruitment 3.0. Met zijn bedrijf Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Maersk, Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Tevens is hij trainer en eigenaar van Recruiter University.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.